logo

Привіт, світ!

Ми давно з вами не бачилися) За цей час багато що трапилося, і війна в Україні, і заморозка майже усіх проектів, створення нових, їх занепад, тож давайте по порядку.

По-перше, хочу відразу сказати що росія – країна гній і террорист, тож усі сосіяни можуть йти за напрямком корабля, точніше нахуй(тут ж цензури немає).

Слава Україні🇺🇦

Щодо проектів, я ще до війни закрив новиний канал, а на початку війни працював над новою версією HW/DZ(чи Домашка, купа назв є, нема однієї обраної) на React, але так я його і закинув, він в мене ще лежить в шафі, може згодом дороблю та буде нова версія.

Давайте надам список усіх моїх проектів:

P.S. Посилання на GitHub – це існуюча версія HW/DZ, нову, закинуту, версію мені соромно викладати

Я до сих пір не встиг переписати ці сайти на українську, нажаль. Додав, на швидку руку, інформацію про війну в Україні та про донати(можете самі подивитися як вони жахливо виглядають). Вони виконують свою функцію, а з урахукванням що ці сайти бачать мало людей, то це й не так важливо, але свою позицію я був зобов'язанний висловити.

Але все таки я не забив! Тож вже півтори роки як я працюю над своїм новим проектом – Telegram-бот "Бот чату". Цей проект має завжди актуальну версію на GitHub.

Цей проект змінювся дуже багато разів, додавався новий функціонал, видалявся і так по колу. Початково ідеєю створення було видалення з одного з моїх чатів російського боту, що транскрибував (перетворення голосових повідомлень та "кружечків" в текст).

Потім в мене прийшла ідея того, щоб при тривозі відсилалася актуальна карта тривог, тобто щоб оновлювалась всю тривогу, ну і зрозуміло що відправляло повідомлення про тривогу та відбій, далі додалося завантаження Tiktok-відео, бо коли чат великий то не всі хочуть за кожним посиланням переходити та дивитися, а завантажувати з Tiktok не завжди можна та займає час, потім додався YouTube, Twitter, Instagram/Reels.

Проект став для мене самим маштабним, наразі якщо писати з 0, то він займе не так багато часу, але загалом він майже повністю був переписанний раза 2 так точно, а у цілому, то майже кожен рядок коду переписувався від 3 до 5 разів.

Це всі мої проекти котрими я можу з Вами поділитися, тож був радий що ви завітали на цей сайт, ще для вас залишу контакти для зв'язку, якщо потрібно:

Швидше за все відповім в Telegram, але й інші види зв'язку періодично перевіряю, не загубитесь))